Samen staan we sterker

Tot het netwerk behoren architecten en denktanks, productontwikkelaars en ontwerpers, investeerders, researchinstellingen en personen uit de creatieve sector.

 

Netwerkpartners waarmee we nauw samenwerken:

 

PRoF Projects for demographic future

Internationale denktank voor innovatieve ruimtelijke concepten voor de stationaire, ambulante en klinische gezondheidszorg.

 

Maak gebruik van de internationale expertise van dit in Europa welhaast unieke netwerk. Wij geven u toegang tot de benodigde vakkennis en veelbelovende projecten.
 

Status: consortiumpartner en vertegenwoordiger voor Duitsland

www.prof-projects.com 

 

HealthCare Futurists GmbH

Internationaal, multidisciplinair, politiek en economisch onafhankelijk netwerk van geselecteerde en vooraanstaande specialisten op het gebied van healthcare en life sciences.  

 

Voor het team van specialisten ligt de nadruk op systemische en technologische innovaties. In 2014 hebben we een grote speler op de farmaceutische markt begeleid bij de reorganisatie van het bedrijf.

 

Status: partner

www.healthcarefuturists.com

 

HILSE:KONZEPT

Management- en communicatie-advies voor de gezondheidszorg en sociale sector. 

 

Gezamenlijk stellen we de onderscheidende kenmerken vast voor de organen die verantwoordelijk zijn voor zorginstellingen en deze zetten we vervolgens om in marketing- en vormgevingsconcepten.

 

Status: samenwerkingspartner

www.hilsekonzept.com